Schoolcommissie

Het doel van de schoolcommissie is om, binnen het kader van de statuten en doelstelling van de VCOMOG, mee te helpen om de school waaraan zij verbonden is zo optimaal mogelijk te laten functioneren. De belangrijkste functies van de schoolcommissie zijn:

1) Vertegenwoordiging van de ouders van de school

2) Klankbordgroep, adviesorgaan en ondersteuner voor directeur en team

3) Adviesorgaan richting bestuur

De schoolcommissie wordt gevormd door: Yvonne Smit (voorzitter), Erwin van der Heide, Elja Rolfers en Wiranda Wiersma.

Lees de schoolgids voor uitgebreide informatie.

NIEUWS van de schoolcommissie:

Vacature Schoolcommissielid

De schoolcommissie van CBS de Vossenburcht zoekt een nieuw lid; iemand die mee wil helpen om de school zo optimaal mogelijk te laten functioneren. De schoolcommissie komt ongeveer 6x per jaar bijeen.

De belangrijkste functies van de schoolcommissie zijn:

-Vertegenwoordiging van de ouders van de school

-Klankbordgroep, adviesorgaan en ondersteuner voor directeur en team

-Adviesorgaan richting bestuur

De schoolcommissie bestaat uit minimaal drie leden die worden gekozen door en uit de leden van de vereniging behorend tot de afdeling.

Heeft u belangstelling voor deze leuke functie? Stuur dan een mail naar de voorzitter van de schoolcommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over de te volgen procedure zal in de eerst volgende SC vergadering verder gesproken worden. Voor eventuele vragen kunt u terecht bij één van de SC-leden of de directie van school. (zie schoolgids blz.26-27)