Teamleden - gegevens

Marike Abbas - klassenassistente; aanwezig op maandag en dinsdag
Janet Akkerman - leerkracht van groep 8 op maandag, donderdag en vrijdag
Harma Broekema - leerkracht van groep 3 van maandag t/m vrijdagmorgen
Ingrid Brouns - leerkracht van groep 5 op woensdag (1x per 2 weken), donderdag en vrijdag
Rika Buring - schoolschoonmaakster
Sven van Delden - vakleerkracht gymnastiek
Wanda Doddema - klassenassistente; aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdag
Hilda van Elk - leerkracht van groep 5 op maandag, dinsdag en woensdag (1x per 2 weken)
Jellina Engelage - leerkracht van groep 1,2 en 4 op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagmorgen
Peter de Heij - directeur en leerkracht van groep 5 op donderdag
Aldrina Hospers - leerkracht van groep 2 op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
Siska Koevoets - leerkracht van groep 4 op maandag, woensdag, donderdag en vrijdagmorgen
Christa Lameijer - leerkracht van groep 7 op maandag, dinsdag en woensdag
Greetje Meems  - schoolschoonmaakster
Harma Meems - klassenassistente; aanwezig op dinsdag en woensdag
Jurrie Potze - conciërge op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Zwanny Sportel - leerkracht van groep 6 op maandag en dinsdag
Feika Stuut - leerkracht van goep 8 op dinsdag en woensdag; IB taken op maandag
Hilda Veenstra -

klassenassistente; aanwezig op maandag en donderdag

Janine Westers   leerkracht van groep 7 op donderdag en vrijdag
Dirkje Wiersma - leerkracht van groep 1 op dinsdag, woensdag en donderdag; IB-taken op maandag